De praktijk

De praktijk

Veel gestelde vragen

De moderne praktijk, die gevestigd is aan de Burgemeester van Hoofflaan 2a in Veldhoven, bestaat uit twee lichte, ruime praktijkruimtes, ieder met een eigen wachtkamer. Als je de praktijk de eerste keer binnenkomt, meld je je bij een van de secretaresses aan de centrale balie. Ben je al als patiënt ingeschreven, dan heb je een eigen pasje waarmee je jezelf rechtstreeks kunt aanmelden bij de aanmeldzuil. Hier kun je ook zelf direct nieuwe afspraken maken.

Geschiedenis

We zijn sinds 1989 gevestigd in Veldhoven en hebben meer dan 33 jaar ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende behandelingen. We werken samen met kaakchirurgen, parodontologen, implantologen, fysiotherapeuten, mondhygiënisten, en natuurlijk uw eigen tandarts. We hebben uitgebreide routine opgebouwd in complexe behandelingen, waaronder kaakoperaties voor chirurgische correcties, patiënten die meerdere tanden of kiezen missen, problemen na trauma, patiënten met parodontale problemen, etc. Voor schisispatiënten werken we samen met het schisisteam van de Radboud Universiteit in Nijmegen. We hebben een orthodontisch team dat toegewijd is, ervaren, vriendelijk en streeft naar een perfect resultaat van uw behandeling. Wij willen een gebit dat niet alleen aan het einde van de behandeling fraai is maar dit ook blijft op lange termijn. We garanderen dan ook een perfect en stabiel eindresultaat!

Onze missie

Voor een goed gebit moet je iets over hebben, en wij begeleiden je daarbij. Een beugelbehandeling kost je tijd, moeite, en ook met een goede verzekering een eigen financiële bijdrage. Maar daar krijg je ook iets voor terug, een prachtig, gezond en goed passend gebit, waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Wij zorgen er voor dat je aan je behandeling terugdenkt met een positief gevoel, het beugeltraject moet ondanks de inspanning die je moet leveren wel een goede herinnering opleveren. Daar staan wij voor middels een duidelijke uitleg voor en tijdens de behandeling, goede verzorging van je gebit en vriendelijke positieve sfeer in de praktijk. Ons enthousiaste team staat er klaar voor!

Ons ervaren team